Ζήτησε παίκτη 70 εκατ. ευρώ ο Ζιντάν που δεν είναι... επιθετικός!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ενισχυθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο για το καλοκαίρι γίνεται... δουλίτσα με τον Ζινεντίν Ζιντάν να ζητάει (αν φυσικά μείνει) στόπερ. Ο Γάλλος έχει δώσει το όνομα και η αξία του ποδοσφαιριστή αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ.

Ζήτησε παίκτη 70 εκατ. ευρώ ο Ζιντάν που δεν είναι... επιθετικός!

Ο γκολκίπερ Κέπα έγινε... Εμερίκ Λαπόρτ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ζιντάν φέρεται να ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Ο Λαπόρτ έχει συμβόλαιο με την Μπιλμπάο μέχρι το καλοκαίρι 2020, γεγονός όμως που δεν αποτελεί εμπόδιο για τη "Βασίλισσα", αφού μπορεί να τον κάνει δικό της σπάζοντας τη ρήτρα του συμβολαίου του. Μια ρήτρα έχει τοποθετηθεί στα 70 εκατ. ευρώ.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, οι "μερένγκες" οφείλουν να κινηθούν γρήγορα, καθώς ο 23χρονος Γάλλος βρίσκεται σε συζητήσεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, τότε η ρήτρα θα αυξηθεί.

Όλα αυτά, εφόσον ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμείνει στο κουμάντο, δεν φύγει για την Παρί Σεν Ζερμέν, και τον αντικαταστήσει ο Γιοαχίμ Λεβ. Διότι όλα είναι ρευστά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK