Ζιντάν: "Φανταστικός παίκτης ο Πογκμπά, ενδιαφέρεται η Ρεάλ"

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Β', Ζινεντίν Ζιντάν "έπλεξε" το εγκώμιο του Πολ Πογκμπά, αποκαλύπτοντας πως οι "μερένγκες" ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ζιντάν: "Φανταστικός παίκτης ο Πογκμπά, ενδιαφέρεται η Ρεάλ"

H μεγάλη δόξα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ζιντεντίν Ζιντάν παραχώρησε συνέντευξη σε Γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό και "έπλεξε" το εγκώμιο του άσου της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά.

"Πιστεύω πως είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Αυτό που μου αρέσει είναι πως τα έχει όλα. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, που έχει τη δυνατότητα να σκοράρει. Οι ποδοσφαιρικές ικανότητές του είναι εξωπραγματικές", ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση αν ενδιαφέρεται η Ρεάλ για την απόκτησή του, απάντησε:

"Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, μεταξύ των οποίων και η Ρεάλ. Είναι φυσιολογικό ταλαντούχοι παίκτες να ενδιαφέρουν τα μεγάλα κλαμπ. Για τον ίδιο είναι σημαντικό πως δουλεύει σε ένα υγιές περιβάλλον".

Την εφετινή χρονιά ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε σε 41 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ, ενώ βοήθησε τα μέγιστα τη "Γιούβε" να κατακτήσει το νταμπλ στην Ιταλία και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK