Ζιντάν: "Ο γιος μου παίζει πολύ επειδή το αξίζει"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν κλήθηκε να εξηγήσει γιατί ο παίκτης που περισσότερο στην Κ-20 της Ρεάλ είναι ο...γιος του.

Ζιντάν: "Ο γιος μου παίζει πολύ επειδή το αξίζει"

Ο Εντσο Ζιντάν, γιος του μεγάλου Ζινεντίν, παίζει περισσότερο απ' όλους τους συμπαίκτες του στην Κ-20 της Ρεάλ Μαδρίτης. Κατά... διαβολική σύμπτωση όμως προπονητής του στην Καστίγια είναι ο...πατέρας του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη που έδωσε στην "L' Εquipe" προσπάθησε να εξηγήσει: "Τώρα παίζει περισσότερο πράγματι αλλά επειδή το αξίζει. Είναι παιδί μου αλλά στα αποδυτήρια είναι ένας παίκτης όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Στη συνέχεια τα πράγματα γι' αυτόν θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, είμαι απαιτητικός μαζί του γιατί ξέρω ότι έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει.

Λένε ότι τα παιδιά μου έχουν πιο εύκολο δρόμο γιατί δεν τους λείπει τίποτα. Ναι, αλλά δεν εξαντλείται το θέμα εκεί. Πρέπει να μιλήσουμε για την προσωπική συγκέντρωση και εκεί τα πράγματα γίνονται δύσκολα".

Σας έπεισε;

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ