Ζιντάν: "Θα έπαιρνα τη δουλειά του Αντσελότι"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα απέρριπτε ενδεχόμενη πρόταση να διαδεχθεί τον Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την έλλειψη εμπειριών.

Ζιντάν: "Θα έπαιρνα τη δουλειά του Αντσελότι"

Θα έλεγε κι ευχαριστώ ο Ζινεντίν Ζιντάν, αν είχε την ευκαιρία στα πρώτα βήματα της προπονητικές σταδιοδρομίας του αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέντευξή του στο France Football, ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών μίλησε για το διάστημα που μεσολάβησε από την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι και την πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ. Τότε δηλαδή που είχε παρουσιαστεί ως ένας εκ των υποψηφίων για να λάβει το χρίσμα από τη διοίκηση της "βασίλισσας".

" Θα αποδεχόμουν την πρόταση να διαδεχθώ τον Αντσελότι. Είμαι επαγγελματίας και δεν θα απορρίψω ποτέ μια πρόκληση", τόνισε χαρακτηριστικά ο - αριστοκράτης και αλήτης της μπάλας- Ζιντάν ανήμερα των 43ων γενεθλίων του.

Ερωτηθείς αν απογοητεύτηκε από την εξέλιξη αποκρίθηκε αρνητικά: " Όχι καθόλου. Πιστεύω ότι δεν είχε έρθει η ώρα. Τα πράγματα συμβαίνουν φυσιολογικά, δεν χρειάζεται να τα κυνηγάς. Πήραν την απόφαση να επιλέξουν κάποιον άλλον και αυτό είναι".

Διαβάστε ακόμη:

Ζινεντίν Ζιντάν: Αριστοκράτης και αλήτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK