Ανακοίνωσε Κακουτά η Σεβίλλη

H Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, Γκαέλ Κακουτά από την Τσέλσι με κανονική μεταγραφή.

Ανακοίνωσε Κακουτά η Σεβίλλη

Παίκτης της Σεβίλλης είναι κι επίσημα ο Γκαέλ Κακουτά. Η ισπανική ομάδα "τα βρήκε" με την Τσέλσι για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος συμφώνησε σε συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας.

Ο 23χρονος άσος, που πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Ράγιο Βαγεκάνο, έφτασε στη Σεβίλλη την Πέμπτη (18/06) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κακουτά βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόταση του Ολυμπιακού στον Κακουτά

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ