Μέχρι και μπλουζάκι έφτιαξαν για την διαπόμπευση του Μοντέλα!

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα όχι μόνο έφυγε ως αποτυχημένος από την Σεβίλλη αλλά βλέπει και τους οπαδούς της Μπέτις να τον λοιδωρούν, με μπλουζάκι που έφτιαξαν... προς τιμή του (PHOTO).

Sevilla coach Vincenzo Montella attends a news conference prior to the Champions League quarterfinal second leg soccer match between FC Bayern Munich and Sevilla FC at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, April 10, 2018. Bayern will face Sevilla Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Sevilla coach Vincenzo Montella attends a news conference prior to the Champions League quarterfinal second leg soccer match between FC Bayern Munich and Sevilla FC at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, April 10, 2018. Bayern will face Sevilla Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Πιο εφιαλτική για αυτόν σεζόν δεν θα μπορούσε να φανταστεί και να σχεδιάσει ούτε ο πιο ορκισμένος εχθρός του. Αναφερόμαστε φυσικά στο δράμα που βιώνει εδώ και περίπου εννέα μήνες ο Βιτσέντσο Μοντέλα που απολύθηκε από δύο φημισμένες ομάδες παρά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που είχε όταν τις πρωτοανέλαβε.

Πρώτα απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μίλαν, με τον "αεροπλανίνο" να χάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και να φέρνουν ως διάδοχό του τον Τζενάρο Γκατούζο ενώ η συνέχεια δόθηκε στην Σεβίλλη, με τον Ιταλό να αναλαμβάνει μεσούσης της σεζόν αλλά να χάνει την έξοδο στο Champions League (δέχτηκε και πέντε γκολ στον τελικό του Copa del Rey από την Μπαρτσελόνα...) και να φεύγει λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ε, σαν να μην έφταναν όλα όσα έπαθε ο δύσμοιρος κόουτς, με δύο απολύσεις που είναι ενοχλητική μουτζούρα στο βιογραφικό του, ήρθε και η... χαριστική βολή από τους οπαδούς της Μπέτις.

Βλέπετε, το πρώτο παιχνίδι στο οποίο έκατσε στο πάγκο της Σεβίλλης ήταν στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Μπέτις από την οποία έχασε με 5-3, με τον Μοντέλα να μην πτοείται από εκείνο το αποτέλεσμα και να δηλώνει τότε με σιγουριά πως "δεν υπάρχει πιθανότητα να μας περάσει στη βαθμολογία η Μπέτις".

Δυστυχώς για αυτόν, απέτυχε στην εκτίμησή του, μιας που η τελική βαθμολογία φέρνει την Μπέτις στην 6η θέση με 60 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 7η Σεβίλλη (αμφότερους θα πάρουν μέρος στο Europa League τη νέα σεζόν), και έτσι οι οπαδοί της Μπέτις έφτιαξαν μπλουζάκι για χάρη του.

Τι γράφει το ευφάνταστο μπλουζάκι; "Μοντέλα, με εσένα άρχισαν όλα...". Πόσο πιο χαμηλά να πέσει ο 43χρονος Ιταλός τεχνικός τη σεζόν 2018-19;

Μέχρι και μπλουζάκι έφτιαξαν για την διαπόμπευση του Μοντέλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK