Τα κακά νέα (για τον Μπερίτσο) επιβεβαιώθηκαν γρήγορα

Η Σεβίλλη δεν ήθελε να τρενάρει την ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Εντουάρντο Μπερίτσο προκειμένου ν' αποφύγει την παραπληροφόρηση και έδωσε τις λεπτομέρειες για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Sevilla coach Eduardo Berizzo stands by the bench during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Liverpool, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla coach Eduardo Berizzo stands by the bench during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Liverpool, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Τα μαντάτα δεν ήταν ευχάρισα και το ήξεραν όλοι στη Σεβίλλη. Ο Εντουάρντο Μπερίτσο διεγνώσθη με καρκίνωμα στον προστάτη και θ' αρχίσει άμεσα θεραπείες για την καταπολέμηση του προβλήματος.

Η πληροφορία διέρρευσε μετά το 3-3 με τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποιοι δεν ήθελαν να επηρεαστεί το κλίμα πριν από έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και είχαν δίκιο, αφού οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν ν' ανατρέψουν το 3-0 των κόκκινων και να σώσουν στις καθυστερήσεις το βαθμό.

Το πρωί της Τετάρτης ήρθε η επιβεβαίωση από την ίδια τη Σεβίλλη.

Πλέον ο 48χρονος Αργεντινός, παρέα με τους γιατρούς του, θ' αποφασίσουν για την ιατρική διαδικασία που θ' ακολουθηθεί από 'δω και πέρα.

Η ισπανική ομάδα δήλωσε την πλήρη στήριξη στον προπονητή της, με την ελπίδα ότι θα βγει νικητής από τη δυσκολότερη, την πιο απαιτητική μάχη, της ζωής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK