Έγινε... Τζιοβάνι για τον Φαν Χάαλ ο Γιανουζάι

Λάβρος κατά του 66χρονου, Λουίς Φαν Χάαλ ήταν σε συνέντευξή του στην "AS" ο Αντνάν Γιανουζάι, πρώην προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βέλγος δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα... καψόνια που του έκανε ο Ολλανδός, πέταξε όμως μια "μπηχτή" που θα συζητηθεί.

Έγινε... Τζιοβάνι για τον Φαν Χάαλ ο Γιανουζάι

Το πρώτο γκολ που θα πετύχει με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ θα το αφιερώσει στον Λουίς Φαν Χάαλ ο Αντνάν Γιανουζάι. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ μίλησε στην "AS" για τις άσχημες στιγμές που έζησε στην Αγγλία όταν προπονητής των "Κόκκινων Διαβόλων" ήταν ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Γιανουζάι δεν αποκάλυψε επί λέξη όσα του έκανε ο Ολλανδός, παρ' όλα αυτά σημείωσε ότι δεν τον μεταχειρίστηκε σωστά, βάζοντάς του επίτηδες να παίζει σε θέσεις που δεν γνώριζε και τελείωσε τη συζήτηση ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να μιλάει για τον Φαν Χάαλ.

Η Σοσιεδάδ πλήρωσε στους Άγγλους 11.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει με τον Γιανουζάι να μπαίνει στη λίστα των παικτών που τα' χουν βάλει δημόσια με τον 66χρονο προπονητή. Παλαιότερα ο Τζιοβάνι είχε χαρακτηρίσει τον Ολλανδό προπονητή... ψυχάκια και Χίλτερ των Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, ενώ κι άλλοι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Ζλάταν, ο Ριμπέρι και ο Φαν Πέρσι έχουν καταφερθεί εναντίον του Φαν Χάαλ.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

News 24/7

24MEDIA NETWORK