Σαν τα κοκόρια Ρεάλ - Μπαρτσελόνα για... ασήμαντο λόγο

Ακόμη μία αφορμή για... συνωμοσίες βρήκαν στην Ισπανία και αφορά το γρασίδι του γηπέδου της Χετάφε, που φιλοξένησε αρχικά την Μπαρτσελόνα και τώρα τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Barcelona's Lionel Messi, centre, vies for the ball with Getafe's Gaku Shibasaki, left, and Mauro Arambarri during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
messi getafe barcelona AP

Δεν έφτανε στην Ισπανία η πολιτική κρίση που κάθε ημέρα βαθαίνει όλο και περισσότερο, το κακό πλέον έχει μεταφερθεί και στον αθλητισμό, με το ποδόσφαιρο να παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι.

Πλέον κάποιοι αρχίζουν και βλέπουν... συνωμοσίες μεταξύ των συλλόγων που είναι κοντά στην Μαδρίτη ή την Καταλονία, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν απίστευτα σενάρια.

Αυτή τη φορά είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Χετάφε που έχει έρθει στο προσκήνιο. Ο λόγος έχει να κάνει με το παιχνίδι των "μπλαουγκράνα" στις 16 Σεπτεμβρίου όταν και πέρασαν με... επεισοδιακό διπλό (2-1). Οι άνθρωποι της Μπάρτσα κατηγόρησαν εκείνους της Χετάφε πως επίτηδες το γρασίδι ήταν ακούρευτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο Ντεμπελέ και να μην μπορέσουν ν' αποδώσουν.

Τώρα που πλησιάζει το ματς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (14/10), το... γρασίδι έχει σηκώσει και πάλι μεγάλη συζήτηση. Οι μεν λένε πως τώρα θα είναι "στο ύψος που... πρέπει" ( αφήνοντας υπόνοιες για φιλική σχέση των δυο σωματείων), ενώ οι άνθρωποι της Χετάφε υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και πως κινούνται μέσα στα πλαίσια των κανόνων.

Όλα αυτά κι ενώ η μάχη του τίτλου έχει ανάψει για τα καλά, με την "βασίλισσα" να βρίσκεται επτά πόντους μακριά από την Μπαρτσελόνα.

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK