Ο καταλανικός Τύπος βρήκε τον τέλειο τρόπο να τρολάρει τον Ρονάλντο!

Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να κατακτήσει αυτή το Super Cup, ωστόσο τα καταλανικά ΜΜΕ βρήκαν τον τρόπο να πικάρουν την Ρεάλ και τον Κριστιάνο Ροναλντο!

Portugal's Cristiano Ronaldo attends a training session at the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 20, 2017. Portugal will play Russia in a Confederations Cup, Group A soccer match scheduled for Wednesday, June 21, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin)
Portugal's Cristiano Ronaldo attends a training session at the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 20, 2017. Portugal will play Russia in a Confederations Cup, Group A soccer match scheduled for Wednesday, June 21, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin) AP

Με κριτήριο το σκορ στον πρώτο αγώνα που βρήκε την Ρεάλ να θριαμβεύει με 3-1 (αν και με 10 παίκτες από το 82') αλλά και τη γενικότερη εμφάνιση των δύο ομάδων, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τα μεσάνυχτα της Τετάρτης να κάνει μία υπέρβαση αν θέλει να είναι εκείνη και όχι η "αιώνια αντίπαλό" της που θα ξεκινήσει με κούπα τη φετινή σεζόν μέσω του ισπανικού Super Cup.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα πατήσει το χορτάρι του "Bernabeu" ούσα σε μειονεκτική θέση, τα καταλανικά ΜΜΕ άφησαν πίσω την γκρίνια και την μουρμούρα μετά την ήττα στην Βαρκελώνη και θέλησαν να επικεντρωθούν στο πώς θα "πικάρουν" την Ρεάλ.

Ή μάλλον καλύτερα στο πώς θα πικάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ναι μεν σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ στο "Camp Nou" και κατόπιν έδειξε τη φανέλα του στους οπαδούς της "Μπάρσα" όμως λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε από τον διαιτητή και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές αποκλεισμό.

In this photo taken on Sunday, Aug. 13, 2017, referee Ricardo de Burgos, right, shows a red card to Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Cristiano Ronaldo was banned for five games on Monday after shoving a referee following his red card for diving in Real Madrid's 3-1 win over Barcelona in the season-opening Spanish Super Cup. (AP Photo/Manu Fernandez)
In this photo taken on Sunday, Aug. 13, 2017, referee Ricardo de Burgos, right, shows a red card to Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Cristiano Ronaldo was banned for five games on Monday after shoving a referee following his red card for diving in Real Madrid's 3-1 win over Barcelona in the season-opening Spanish Super Cup. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα την εκτίσει απόψε το βράδυ και έτσι ενόψει της δεύτερης κόντρας των δύο ομάδων μέσα σε λίγες ημέρες ο καταλανικός Τύπος θέλησε να του... θυμίσει πως τον πανηγυρισμό με τη σηκωμένη φανέλα προς τις εξέδρες τον αντέγραψε από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός είχε πετύχει το νικητήριο γκολ της Μπαρτσελόνα στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στην Μαδρίτη (νίκη με 3-2 για τους "μπλαουγκράνα") και τόσο η "Mundo Deportivo" όσο και η "Sport" επέλεξαν να έχουν τον "Pulga" στο πρωτοσέλιδο που έδειχνει τη φανέλα του στους οπαδούς των "μερένγκες".

"Επανάλαβέ το", είναι ο τίτλος-προτροπή της "Sport" προς τον Μέσι, με την εφημερίδα να τονίζει πως η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στον δεύτερο τελικό του ισπανικού Super Cup ενώ η "Mundo Deportivo" έχει τον τίτλο "Υπερηφάνεια" για να συνοδεύσει την ιστορική photo του Μέσι που έδειξε προ μηνών τη φανέλα του...

Ο καταλανικός Τύπος βρήκε τον τέλειο τρόπο να τρολάρει τον Ρονάλντο!

Photo Credits: AP Photo/Denis Tyrin, Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK