Σπόρτινγκ Χιχόν - Μπαρτσελόνα 1-3

Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δύο φορές δίχτυα και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ξεπερνά τα 300 γκολ στην ιστορία της La Liga και η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα με 3-1 τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Σκόραρε και ο Σουάρες.

Σπόρτινγκ Χιχόν - Μπαρτσελόνα 1-3

Μία ακόμη εύκολη αποστολή για την Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" έχοντας σε κέφια σε ένα ακόμη βράδυ τον Λιονέλ Μέσι επικράτησαν με 3-1 εκτός έδρας της Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Αργεντινός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς στο 25ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ με το αριστερό.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 27' ο Κάστρο έκανε το 1-1 για τη Χιχόν με προβολή μετά από ασίστ του Μενέντεθ. Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό και στο 31' είχαμε και τρίτο γκολ από τον συνήθη ύποπτο Μέσι ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει (και ξεπερνά) τα 300 γκολ στην ιστορία της La Liga. Μετά από πολύ ωραία συνεργασία με τον Λουίς Σουάρες, ο 28χρονος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, όμως οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας της Primera Division είχαν την ευκαιρία να φτάσουν και σε τρίτο γκολ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα όταν ο Νεϊμάρ κέρδισε πέναλτι και ο Σουάρες ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Ουρουγουανός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουέγιαρ από την άσπρη βούλα, το έκανε όμως στο 67' διαμορφώνοντας το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις

Χιχόν: Κουέγιαρ, Λόρα, Λιχνόβσκι, Μερέ, Κανέγια, Μασκαρέλ, Κάσες, Χαλίλοβιτς, Πάμπλο Πέρεθ (68' Λόπεθ), Μενέντεθ (74' Μπαρέρα), Κάρλος Κάστρο (68' Γιόνι).

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Αλέις Βιδάλ, Πικέ (81' Μπαρτρά), Ματιέ, Αντριάνο, Μπουσκέτς (81' Μαστεράνο), Ράκιτιτς, Αρντά Τουράν, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σόου Μέσι: Σκοράρει με κάθε τρόπο!

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK