Στα δικαστήρια για φοροδιαφυγή κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Την Τετάρτη (24/5) έγινε γνωστή η ποινή φυλάκισης 21 μηνών στον Λιονέλ Μέσι, την Πέμπτη (25/5) βγαίνει η είδηση πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορείται για φοροδιαφυγή! Οι ισπανικές υπηρεσίες διερευνούν την υπόθεση του Πορτογάλου σταρ, ο οποίος κινδυνεύει και με 12 μήνες φυλάκιση!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after missing a scoring chance during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after missing a scoring chance during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "ζήλεψε" τον Μέσι; Μία είδηση που είναι πολύ πιθανό να είναι αληθινή, αν ισχύουν οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή του Πορτογάλου σούπερ σταρ!

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται πως έχει αποκρύψει πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ στην εφορία, την περίοδο 2011- 2013, χωρίς να δηλώνει επακριβώς τα εισοδήματα που λάμβανε.

Στην Ισπανία διερευνάται ακόμα η υπόθεση και κατά τη "Marca", δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν πρόκειται για φορολογική απάτη ή διοικητική παράβαση (κατηγορία πιο... ελαφρυντική για τον Ρονάλντο), για αυτό και τα στοιχεία έχουν περάσει σε δικαστή. Όπως και να χει, είτε βρεθεί ένοχος ή όχι, ο 32χρονος θα κληθεί από τον δικαστή για να αποφασιστεί για το που θα οδηγηθεί η υπόθεση, με τις κατηγορίες να ποικίλλουν.

Ο "CR7" όπως και να χει θα πρέπει να καλύψει τα 8 εκατομμύρια ευρώ της απάτης, ενώ υπάρχει και η ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει τους 12 μήνες (4 μήνες για κάθε χρονιά που κατηγορείται πως έκρυβε ποσά).

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK