Μπλεγμένος στα στημένα και ο Ερέρα της Γιουνάιτεντ

Κλήση από τον ανακριτή της υπόθεσης του Λεβάντε - Σαραγόσα θα δεχθεί ο Άντερ Ερέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι και φέρεται να είχε δεχθεί κι αυτός 120.000 ευρώ από τον πρόεδρο της ομάδας από την Αραγονία για να βοηθήσει στη χειραγώγηση.

Μπλεγμένος στα στημένα και ο Ερέρα της Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με τη "Marca", ο Βάσκος μέσος όπως και ο τότε αρχηγός της ομάδας και νυν της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε δεχθεί τα χρήματα από τον Αγαπίτο Ιγκλέσιας ώστε να δώσουν στους παίκτες της Λεβάντε για να έχουν μειωμένη απόδοση και να ηττηθούν (όπως συνέβη εν τέλει με 2-1), ώστε η Ρεάλ να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο νυν άσος των "κόκκινων διαβόλων" αγωνίστηκε για 72 λεπτά στο παιχνίδι της 21ης Μαΐου 2011.

Η ισπανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι δικαστικές αρχές της Ισπανίας θα επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους φορείς της Αγγλίας ώστε να διασφαλιστεί ότι ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να δώσει εξηγήσεις για τα ποσά που βρέθηκαν στον λογαριασμό του και δεν είχαν δηλωθεί στην υπηρεσία κατά της διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκάμπι έχει επισκεφθεί ήδη το ανακριτικό γραφείο και αποκάλυψε ότι συμμετείχε στη διαδικασία, αλλά χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβαινε.

Το επίμαχο παιχνίδι

Διαβάστε ακόμη

Αποκαλύψεις Γκάμπι για στημένο παιχνίδι

Ισπανός εισαγγελέας ερευνά το Λεβάντε - Σαραγόσα του 2011

News 24/7

24MEDIA NETWORK