Στοιχηματική γλίτωσε για 11 δευτερόλεπτα!

Το πρώτο Clasico της σεζόν ανήκει πλέον στην ιστορία, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φεύγει αλώβητη από το "Καμπ Νου", διατηρώντας την κορυφή και την απόσταση των 6 βαθμών από την Μπαρτσελόνα.

Στοιχηματική γλίτωσε για 11 δευτερόλεπτα!

Η Ρεάλ απέφυγε στο... παρά πέντε την πρώτη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα στο Clasico με την Μπαρτσελόνα! Για να το πετύχουν αυτό οι παίκτες του Ζιντάν, χρειάστηκαν τη χρυσή κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος 11 δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Ωστόσο, το χρονικό σημείο του γκολ (89.49") εκτός από τη "βασίλισσα", γλίτωσε και κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο, η οποία πρόσφερε "ασφάλεια στις καθυστερήσεις". Σύμφωνα με την προσφορά, η εταιρεία, σε περίπτωση που σημειωνόταν γκολ στις καθυστερήσεις του Clasico, ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει στα μέλη της χαμένα στοιχήματα της αναμέτρησης, σε συγκεκριμένες επιλογές!

Μάλιστα -στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν- η συγκεκριμένη εταιρεία είχε βρεθεί στην... άλλη πλευρά του νομίσματος, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, για τη Superleague, όταν και το γκολ του Mιλιβόγεβιτς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, είχε επιβραβεύσει τα μέλη της με επιστροφή των χαμένων τους στοιχημάτων.

Όπως διαπιστώσαμε, το Stoiximan.gr "ρισκάρει" και στο αποψινό μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, προσφέροντας "Ασφάλεια στις καθυστερήσεις"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK