24η αγ.: Πανωλεθρία για Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου" (VIDEOS)

Το γκολ του Χουάνμι από το 7ο λεπτό ήταν αρκετό ώστε η Μάλαγα να πραγματοποιήσει την έκπληξη της 24ης αγωνιστικής στην Primera Division και να νικήσει με 1-0 την Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου". Συνήλθε η Ατλέτικο Μαδρίτης, 3-0 την Αλμερία, νίκη στο τέλος για Βαλένθια κόντρα στην ουραγό Κόρδοβα.

24η αγ.: Πανωλεθρία για Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου" (VIDEOS)

Μετά από 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, η Μπαρτσελόνα δέχθηκε "ηχηρό χαστούκι" από τη Μάλαγα μέσα στο "Καμπ Νόου" και η ήττα με 1-0 την αφήνει πίσω στη μάχη του τίτλου. Μόλις στο 7ο λεπτό, το τραγικό λάθος του Ντάνι Άλβες έφερε τον Χουάνμι σε θέση βολής για το γκολ του φιλοξενουμένων. Οι Καταλανοί είχαν παραταχθεί και με τα τρία "όπλα" τους στην επίθεση, αλλά δεν είχαν την ίδια διεισδυτικότητα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Το "τείχος" μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι αποδείχθηκε αξεπέραστο και οι ευκαιρίες των γηπεδούχοι δεν ήταν πολλές για τη μορφή που είχε αποκτήσει το παιχνίδι.

24η αγ.: Πανωλεθρία για Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου" (VIDEOS)

Ο Λουίς Ενρίκε δεν έκανε κάποια αλλαγή στο ημίχρονο. Η πίεση των "μπλαουγκράνα", όμως, συνέχισε να μην έχει κάποιο αποτέλεσμα. Στο 63' πέρασε στο παιχνίδι ο Ιβάν Ράκιτιτς και λίγο αργότερα ο Πέδρο, ωστόσο ο Κάρλος Καμενί συνέχισε να μην έχει πολύ δουλειά στην εστία του. Οι αντεπιθέσεις των Ανδαλουσιάνων, μάλιστα, διατηρούσαν σε εγρήγορση τον Κλαούντιο Μπράβο, ο οποίος χρειάστηκε να επέμβει σε ορισμένες περιπτώσεις. Η είσοδος του Χαβιέρ Μαστσεράνο ήταν η τελευταία λύση του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, δίχως αποτέλεσμα. Ο Γεράρδ Πικέ πέρασε σε ρόλο φορ δίπλα στους Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ, έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο, Άλβες (73' Μαστσεράνο), Πικέ, Ματιέ, Άλμπα, Ραφίνια (63' Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Ινιέστα (67' Πέδρο), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Μάλαγα (4-2-3-1): Καμενί, Ροσάλες, Ανχελέρι, Ουέλιγκτον, Τόρες, Νταρντέρ, Ρέθιο, Σαμού (85' Μποκά), Όρτα (79' Ντούντα), Καστιγέχο, Χουάνμι (50' Ανιόρ)

24η αγ.: Πανωλεθρία για Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου" (VIDEOS)

Ο Αντουάν Γκριεζμάν συνεχίζει να πυροβολεί κατά ριπάς και με ακόμα δυο τέρματα πρωταγωνίστησε στη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Αλμερία με 3-0 στο "Βιθέντε Καλδερόν", με την οποία οι πρωταθλητές Ισπανίας έδειξαν να αφήνουν πίσω τους την γκέλα απέναντι στη Θέλτα την προηγούμενη εβδομάδα. Για να συμβεί αυτό, πάντως, χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στα πρώτα λεπτά, με τον Μάριο Μάντζουκιτς να ανοίγει τον δρόμο για τους "ροχιμπλάνκος".

24η αγ.: Πανωλεθρία για Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου" (VIDEOS)

Ακολούθησαν δύο συνδυασμοί του Κροάτη επιθετικού με τον Γάλλο παρτενέρ του στην εμπροσθοφυλακή που κατέληξαν σε ισάριθμα τέρματα, με συνέπεια η Ατλέτικο να "κλειδώσει" από νωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης, που τη διατηρεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με την ψυχολογία ψηλά, λίγες ημέρες πριν από την επάνοδο στο Champions League, με αντίπαλο τη Βαλένθια, καθώς και τις καθοριστικές αναμετρήσεις με Σεβίλλη και Βαλένθια στο πρωτάθλημα.

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοδίν, Σικέιρα, Τουράν, Γκάμπι, Τιάγκο (71' Σουάρεθ), Σαούλ, Μάντζουκιτς (59' Τόρες), Γκριεζμάν (64' Γκαρθία)

Αλμερία (4-2-3-1): Χουλιάν, Μίτσελ, Ντος Σάντος, Τρουχίγιο, Ντουμπαρμπιέρ (76' Κασάδο), Βέλεθ (46' Σοριάνο), Βέρθα, Μπιφουμά (71' Σίλβα), Κορόνα, Μέντεθ, Χεμέντ

24η αγ.: Πανωλεθρία για Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου" (VIDEOS)

Η Βαλένθια τα χρειάστηκε απέναντι στη μαχητική Κόρδοβα, ωστόσο στάθηκε τυχερή και έκαμψε την αντίσταση των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα, παίρνοντας το "τρίποντο" με 2-1. Ο Πάμπλο Πιάτι σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 81ο λεπτό της συνάντησης, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά στο σουτ του και να ξεγελάει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Η ομάδα του πρώην στυλοβάτη της άμυνας των "νυχτερίδων", Μίροσλαβ Τζούκιτς, είχε ισοφάρισει λίγα λεπτά νωρίτερα με εύστοχο πέναλτι του Ναμπίλ Γκιλάς και ευελπιστούσε να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί 4 ηττών που την είχαν φέρει στον πάτο.

24η αγ.: Πανωλεθρία για Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου" (VIDEOS)

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 38ο με το τρίτο φετινό γκολ του Αντρέ Γκόμες, ωστόσο είχαν μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία και έδωσαν πολλές φορές την μπάλα στους γηπεδούχους ακόμα και χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Παρ' όλα αυτά, κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη και το δεύτερο σερί "διπλό", για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2013, παραμένοντας σε απόσταση νίκης από την 3η θέση.

Κόρδοβα (4-2-3-1): Σαϊθάρ, Καμπαμπαδάλ, Πάντιτς, Κρέσπο, Εντιμάρ (59' Βίκο), Κριν (84' Σουκουλίνι), Ρόσι, Μπεμπέ, Γκόμεθ (55' Αντόνε), Έλντον, Γκιλάς

Βαλένθια (4-1-4-1): Άλβες, Κανσέλο, Μουστάφι, Οταμέντι, Γκαγιά, Φουέγο, Ροδρίγο (65' Φεγκουλί), Παρέχο, Γκόμες, Πιάτι, Ντε Πάουλ (61' Νεγρέδο)

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

21:45 Χετάφε - Εσπανιόλ 2-1

(33' Σαράμπια, 57' Βάθκεθ - 89' Αρμπίγια)

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

17:00 Μπαρτσελόνα - Μάλαγα 0-1

(7' Χουάνμι)

19:00 Κόρδοβα - Βαλένθια 1-2

(76' πέν. Γκιλάς - 38' Γκόμες, 81' Πιάτι)

21:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλμερία 3-0

(13' Μάντζουκιτς, 20', 29' Γκριεζμάν)

23:00 Λα Κορούνια - Θέλτα 0-2

(47' Τσάρλες, 82' Λαριβέι)

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

13:00 Ρεάλ Σοθιεδάδ - Σεβίλλη

18:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγεκάνο

20:00 Βιγιαρεάλ - Εϊμπάρ

22:00 Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

21:45 Λεβάντε - Γρανάδα

Οι συνθέσεις και τα videos των υπολοίπων αγώνων

Χετάφε (4-2-3-1): Χόναταν, Αλέξις, Νάλντο, Βελάσκες, Εσκουδέρο, Ροντρίγκεθ, Λασέν, Λεόν (78' Ινεστρόσα), Σαράμπια, Σαμίρ (85' Φελίπ), Βάθκεθ (88' Λόπεθ)

Εσπανιόλ (4-4-2): Κασίγια, Λόπεθ (75' Αρμπίγια), Γκονθάλεθ, Μορένο, Ντουάρτε, Βάθκεθ, Άμπρααμ, Κάνιας, Μοντανιές (82' Μορίγια), Στουάνι (58' Σεβίγια), Καϊσέδο

Λα Κορούνια (4-2-3-1): Φάμπρι, Χουανφράν, Λόπο, Σίντνεϊ, Λουισίνιο, Άλεξ, Μπόργκες, Χοσέ Ροντρίγκες (56’ Κουένκα), Λούκας, Καβαλέιρο (68’ Έλντερ Κόστα), Ριέρα.

Θέλτα (4-3-3): Σέρχιο Άλβαρεζ, Σέρχι Γκόμεζ, Καμπράλ, Φοντάς, Τζόνι Κάστρο, Αουγκούστο, Ραντόγια, Κρον – Ντέλι (91’ Πάμπλο Ερνάντεζ), Ορεγιάνα (77’ Άλεξ Λόπεζ), Τσαρλς (73’ Λαριβέι), Νολίτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK