Tα δάκρυα του Τσάβι για τον Αραγονές

Ο Τσάβι συνεχίζει να ζει πολύ μεγάλες στιγμές. Την Τετάρτη δεν μπόρεσε να κρατηθεί και έβαλε τα κλάματα όταν σε ειδική εκδήλωση για τον ίδιο θυμήθηκε τον εκλιπόντα, πια, Λουίς Αραγονές με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Tα δάκρυα του Τσάβι για τον Αραγονές

Μπροστά σε προσωπικότητες όπως ο Γιόχαν Κρόιφ, παράγοντες της Μπαρτσελόνα όπως ο Γιοάν Λαπόρτα αλλά και πολλούς προσωπικούς του φίλους ο εμβληματικός των "μπλαουγκράνα" φανέρωσε την πιο ανθρώπινη πλευρά του.

"Η μνήμη μου είναι με τον Λουίς Αραγονές. Μίστερ, όπου και αν είσαι τώρα, σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα" είπε και εν συνεχεία τον πήραν τα δάκρυα καθώς με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ισπανίας κατέκτησαν μαζί το Euro 2008.

Κατά τα άλλα: " Πριν φύγω θέλω να σηκώσουμε την κούπα στο Βερολίνο. Είμαι σ' όλους ευγνώμων. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήμουν τόσο ευτυχισμένος".

Ειρήσθω εν παρόδω δείτε και το VIDEO που ετοίμασε η Μπαρτσελόνα για τον Τσάβι. Μιλάνε η οικογένειά του, πρώην και νυν συμπαίκτες, προπονητές. Γενικά, όλος ο καλός ο κόσμος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK