Η δήλωση... μήνυμα του Ινιέστα για το μέλλον του!

Για πρώτη φορά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Αντρες Ινιέστα φαντάζει κοντινότερο από ποτέ. Τι είπε ο Ισπανός χαφ της Μπαρτσελόνα στην El Pais που έχει κάνει όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία να αναρωτιέται εάν επρόκειτο για... αποχαιρετιστήριο.

FC Barcelona's Andres Iniesta holds the Joan Gamper trophy after a friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. FC Barcelona defeated Chapecoense. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta holds the Joan Gamper trophy after a friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. FC Barcelona defeated Chapecoense. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Αντρες Ινιέστα δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα και σε συνέντευξή του στην El Pais αποκάλυψε πολλές πτυχές των σκέψεών του όσον αφορά, γενικά το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια για να μπουν οι "μπλαουγκράνα" στο κλειστό κλαμπ των ομάδων που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο όλων των εποχών είναι σίγουρα ο Αντρες Ινιέστα. Αυτό το κεφάλαιο φαίνεται να κλείνει αφού ο Ινιέστα δήλωσε ξεκάθαρα ότι ξεκίνησε να σκέφτεται το μέλλον του.

"Δεν έχω ανανεώσει μέχρι στιγμής. Νιώθω μερικά παράξενα συναισθήματα για πρώτη φορά. Μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Πρόκειται για μία κατάσταση που δεν φανταζόμουν καν πριν από τρία χρόνια. Γενικά σκέφτομαι το μέλλον μου, πράγμα που δεν έκανε ποτέ πριν."

News 24/7

24MEDIA NETWORK