ΘΡΙΛΕΡ: Το πρόγραμμα της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα μέχρι το φινάλε

Η "μάχη του τίτλου" στην Primera Division κορυφώνεται τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

ΘΡΙΛΕΡ: Το πρόγραμμα της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα μέχρι το φινάλε

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να αποδράσει από το "Σάντσες Πιθχουάν", επικρατώντας με 2-3 της Σεβίλλης, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στην Κόρδοβα την οποία φιλοδώρησε με 8 γκολ.

Τρεις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της La Liga, η μάχη του τίτλου έχει κορυφωθεί με τις δύο μισητές αντιπάλους να βρίσκονται σε "απόσταση αναπνοής", έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά.

Η Μπαρτσελόνα είναι πρωτοπόρος με 87 πόντους, ενώ ακολουθεί η Ρεάλ με 85. Ύστερα από τη νίκη επί της Σεβίλλης οι "μερένγκες" δύσκολα θα απολέσουν βαθμούς σε ένα από τα τρία εναπομείναντα ματς, αφού αντιμετωπίζουν κατά σειρά τις Βαλένθια (εντός), Εσπανιόλ (εκτός) και Χετάφε (εντός).

Αντίθετα, οι "μπλαουγκράνα" έχουν να τεθούν αντιμέτωποι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (εντός), ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο στο "ματς της χρονιάς", ενώ τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστούν κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο "Καμπ Νόου".

Αξίζει να σημειώσουμε, πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι μαδριλένοι έχουν το πλεονέκτημα, καθώς έχουν επικρατήσει με 3-1 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ενώ ηττήθηκαν με 2-1 στη Βαρκελώνη και στην Primera ισχύει ως πρώτο κριτήριο τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

36η αγωνιστική

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια

37η αγωνιστική

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης

38η αγωνιστική

Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε

Μπαρτσελόνα - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Διαβάστε ακόμα:

Έγραψαν ιστορία οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες (VIDEO & PHOTO)

35η αγ.: Νίκη ρεκόρ για Μπαρτσελόνα στην Ανδαλουσία (VIDEO)

35η αγ.: Απίθανος Ρονάλντο, φουλ για τίτλο η Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK