Το αναπάντεχο τρολάρισμα Κριστιάνο σε Μέσι

Τι το'θελε ο πιτσιρικάς να βάλει το όνομα του Λιονέλ Μέσι δίπλα σε αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας για τον κορυφαίο στον κόσμο; Ο CR7 πήρε την... ασίστ και προσέφερε απολαυστική ατάκα για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα (VIDEO).

Το αναπάντεχο τρολάρισμα Κριστιάνο σε Μέσι

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι ερίζουν εδώ και δέκα χρόνια για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο, αυτό πάντως δεν εμποδίζει τους δύο παίκτες να "ξεφεύγουν" από τα καλούπια που τους βάζουν και να προσφέρουν ωραία αυθόρμητα σκηνικά.

Το τελευταίο διαδραματίστηκε στο περιθώριο του Ρεάλ Μαδρίτης-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τον διάλογο του Κριστιάνο Ρονάλντο με έναν πιτσιρικά την ώρα που περίμεναν στη φυσούνα για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο να γίνεται... viral!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, vies for the ball with Deportivo Coruna's Juanfran Moreno during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 21, 2018. Ronaldo scored twice in Real Madrid's 7-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, vies for the ball with Deportivo Coruna's Juanfran Moreno during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 21, 2018. Ronaldo scored twice in Real Madrid's 7-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

"Για μένα, είσαι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και ο Μέσι...", είπε ο πιτσιρικάς απευθυνόμενος στον 32χρονο Πορτογάλο άσο, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματος Μέσι τον διέκοψε για να προσθέσει "είναι κακός".

Εκείνη τη στιγμή τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία να σιγοντάρουν λέγοντας "ο χειρότερος", με τον CR7 και τους άλλους παίκτες των "μερένγκες" να αδυνατούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους με το όλο σκηνικό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK