Το ειρωνικό σχόλιο του Λουίς Ενρίκε για το "σνομπάρισμα"

Ο Λουίς Ενρίκε δεν ήταν καν μεταξύ των 3 υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου τεχνικού την περασμένη σεζόν και φρόντισε να δείξει την ενόχλησή του. Με μία άκρως ειρωνική ατάκα!

Το ειρωνικό σχόλιο του Λουίς Ενρίκε για το "σνομπάρισμα"

Η περασμένη σεζόν βρήκε τον Λουίς Ενρίκε να κατακτάει τον τίτλο της Primera Division με την Μπαρτσελόνα, παρόλα αυτά όχι μόνο δεν κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου τεχνικού αλλά δεν ήταν μέσα στην τριάδα των υποψηψίων μένοντας πίσω από τους Σιμεόνε, Μαρθελίνο και Μπερίσο.

Πώς αντέδρασε ο Καταλανός τεχνικός πέρα από το γεγονός ότι έλαμπε διά της απουσίας του από το γκαλά που διοργάνωσε η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την απονομή των βραβείων; Με ένα άκρως σαρκαστικό σχόλιο στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε:

Το ειρωνικό σχόλιο του Λουίς Ενρίκε για το "σνομπάρισμα"

"Εάν μου προκάλεσε έκπληξη που δεν ήμουν μέσα στη λίστα με τους τρεις προπονητές; Καλή ερώτηση. Υποθέτω πως είμαι μεταξύ των 20 κορυφαίων προπονητών, έτσι;", είπε αρχικά, για να συμπληρώσει:

"Δεν πήγα στο γκαλά γιατί δεν είχα δεχτεί πρόσκληση. Ίσως να ξέρου πως δεν πηγαίνω σε τέτοιες εκδηλώσεις και προτίμησαν να μη μου στείλουν πρόσκληση. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα σόου, αυτό που με απασχολεί είναι οι παίκτες μου και να ολοκληρώνω τη σεζόν με τίτλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK