Το γύρο του κόσμου η φανέλα του Μέσι μέσω πρωτοσέλιδων!

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε το νικητήριο γκολ του στο Clasico βγάζοντας τη φανέλα του και αυτό αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα πρωτοσέλιδα των καταλανικών, και όχι μόνο, ΜΜΕ!

ÐÑÉÌÅÑÁ ÍÔÉÂÉÆÉÏÍ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / PRIMERA DIVISION / REAL MADRID - BARCELONA (Eurokinissi Sports)
ÐÑÉÌÅÑÁ ÍÔÉÂÉÆÉÏÍ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / PRIMERA DIVISION / REAL MADRID - BARCELONA (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το 500ο τέρμα του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έμελε να είναι ένα από τα σημαντικότερα που έχει πετύχει στην καριέρα του. Και αυτό γιατί το πέτυχε στο 91' 48'' του Clasico με την Ρεάλ, στην τελευταία φάση του αγώνα, μέσα στο "Μπερναμπέου", και το οποίο χάρισε στη νίκη στην Μπαρτσελόνα με 3-2 που την έστειλε στην κορυφή της Primera Division πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η δε αυθόρμητη κίνησή του αμέσως μετά να βγάλει τη φανέλα του και να την δείξει στους φανς των "μερένγκες" ώστε να μην ξεχάσουν ποτέ αυτό το γκολ έκανε το γύρο του κόσμου και ενέπνευσε τόσο τους Καταλανούς όσο και τους Μαδριλένους ως προς τα πρωτοσέλιδά τους...

Barcelona's Lionel Messi, left, scores the winning goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. Barcelona won 3-2. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi, left, scores the winning goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. Barcelona won 3-2. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τρεις από τις τέσσερις μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας έχουν πρωτοσέλιδο τον Μέσι που δείχνει τη φανέλα του και αλλάζει μόνο ο τίτλος: η καταλανική "Mundo Deportivo" κάνει λόγο για "Έκσταση" και η "Sport" έχει τίτλο "Άγιος Μέσι" ενώ η μαδριλένικη "Marca" αναφέρει: "Ο Μέσι αποφάσισε: έχουμε πρωτάθλημα".

Από την πλευρά της η "As" επέλεξε για φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο τη στιγμή που η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Κέιλορ Νάβας από το πανέμορφο σουτ του Μέσι στο 92' και γράφει: "Το καλύτερο θέαμα στον κόσμο. Παιχνίδι με 18 αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες, πέντε γκολ και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ".

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ CLASICO:

Το γύρο του κόσμου η φανέλα του Μέσι μέσω πρωτοσέλιδων!

Mundo Deportivo

Το γύρο του κόσμου η φανέλα του Μέσι μέσω πρωτοσέλιδων!

Sport

Το γύρο του κόσμου η φανέλα του Μέσι μέσω πρωτοσέλιδων!

Marca

Το γύρο του κόσμου η φανέλα του Μέσι μέσω πρωτοσέλιδων!

As

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK