Το Μάντσεστερ μάχεται για την υπογραφή του Νεϊμάρ

Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα μάχονται στην Αγγλία αφού οι ομάδες τους αγωνίζονται στην Premier League. Απ΄ότι φαίνεται όμως θα δώσουν και σκληρή... εξωαγωνιστική μάχη, για την υπογραφή του άσου της Μπαρτσελόνα!

Barcelona's Neymar shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Είναι ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια της Μπαρτσελόνα και μέλος του περίφημου "MSN". Οι φήμες γύρω από το μέλλον του πολλές, με τις σειρήνες της Αγγλίας να ηχούν στα αυτιά του.

Και δημοσίευμα της "AS" το φτάνει ακόμα παραπέρα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η πόλη του Μάντσεστερ θα δώσει μάχη για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ! Ο πατέρας του άσου θέλει ο γιος του να πάρει μία μεταγραφή στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τον Μουρίνιο και τον Γκουαρδιόλα να περιμένουν... στη γωνία για την υπογραφή του.

Ο λόγος; Σύμφωνα με την "AS" ο επιθετικός χαφ θέλει να ξεφύγει από τη σκιά του Μέσι και να μετακινηθεί σε μία ομάδα που θα είναι το No1 όνομα. Ποια ομάδα θα νικήσει στην... κούρσα για την μεταγραφή του; Όπως φαίνεται αυτή που είναι διατεθειμένη να δώσει 100 εκατομμύρια λίρες που είναι και η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK