Το πρωτοσέλιδο που έστειλε μήνυμα στον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του έζησαν εφιαλτικό βράδυ στο Παρίσι, με την καταλανική "Sport" να πιστεύει ωστόσο στην ανατροπή και να το ξεκαθαρίζει μέσω... πωρωτικού πρωτοσέλιδου!

Το πρωτοσέλιδο που έστειλε μήνυμα στον Μέσι

Για ενενήντα και κάτι αγωνιστικά λεπτά η πεντάκις πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα έγινε φύλλο και φτερό από την αφιονισμένη Παρί Σεν Ζερμέν των Ντι Μαρία, Καβάνι και Ντράξλερ, όμως παρά το γεγονός πως το 4-0 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για ανατροπή, η πίστη στο στρατόπεδο των Καταλανών δεν έχει χαθεί.

Το πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτή την ομάδα όσοι πρόσκεινται στην "Μπάρσα" αποτυπώνεται μάλιστα ανάγλυφα μέσω του σημερινού πρωτοσέλιδου της καταλανικής αθλητικής εφημερίδας "Sport", η οποία έχει σε πρώτο φόντο επτά παίκτες της ομάδας του Λουίς Ενρίκε.

Το πρωτοσέλιδο που έστειλε μήνυμα στον Μέσι

Ο Μέσι σε πρώτο φόντο, λίγο πιο πίσω οι "παρτενέρ" του στην επίθεση Σουάρες και Νεϊμάρ και ακόμα πιο πίσω οι Πικέ, Μαστσεράνο (δεξιά, οι αμυντικοί) και Ινιέστα, Μπουσκέτς (αριστερά, οι μέσοι) συνθέτουν την 7άδα, με τον τίτλο στο πρωτοσέλιδο να είναι το εξής: "Η ώρα των ιερών αγελάδων".

Με την ακόλουθη επεξήγηση: "Οι επτά πυλώνες της ομάδας θα κάνουν το έξτρα βήμα για να μπει η ομάδα στην τελική ευθεία της σεζόν. Το σύνθημα: συγκέντρωση, ηγετικό πνεύμα και ενότητα στις 19 ημέρες που απομένουν για τη ρεβάνς με την Παρί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK