"Καυτή" υποδοχή σε Αλκάθερ από τους οπαδούς της Βαλένθια

Ο Πάκο Αλκάθερ άφησε την Βαλένθια για χάρη της Μπαρτσελόνα και οι οπαδοί της πρώτης δεν του το συγχώρεσαν. Δείτε πώς τον υποδέχτηκαν στην επιστροφή του στο "Mestalla" (video).

"Καυτή" υποδοχή σε Αλκάθερ από τους οπαδούς της Βαλένθια

Το περασμένο καλοκαίρι ο Πάκο Αλκάθερ αποφάσισε να φύγει από την Βαλένθια αν και αρχηγός της και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα (οι "μπλαουγκράνα" τον επέλεξαν ως λύση για την κορυφή της επίθεσης πίσω από την τριπλέτα των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες) και για τους οπαδούς των "νυχτερίδων" μετατράπηκε αυτόματα σε... προδότης.

Αυτό φρόντισαν μάλιστα να του το δείξουν κατά την πρώτη του επιστροφή στο "Mestalla" ως αντίπαλος, με αρκετούς οπαδούς της Βαλένθια να συγκεντρώνονται έξω από το γήπεδο κατά την άφιξη της αποστολής της Μπαρτσελόνα για το μεταξύ τους ματς και να του φωνάζουν ρυθμικά: "Αλκάθερ, προδότη, έξω από το Μεστάγια" ("Alcacer, marmaglia di fuori Mestalla").

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως η παρουσία του Αλκάθερ επισκίασε την εμφάνιση άλλων παικτών της Μπαρτσελόνα όπως και των επίσης και των πρώην "Βαλενθιάνων" Αντρέ Γκόμες και Ζερεμί Ματιέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK