Μπενίτεθ, ο "διακαής πόθος" της Βαλένθια

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι διοικούντες τη Βαλένθια έχουν προχωρήσει σε διερευνητική επαφή με τον Ράφα Μπενιτέθ προκειμένου να μάθουν αν επιθυμεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας από το προσεχές καλοκαίρι.

Μπενίτεθ, ο "διακαής πόθος" της Βαλένθια

Ο διασυρμός της Βαλένθια με 7-0 από την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δεν βλέπουν... μέλλον με τον Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο.

Μάλιστα, κατά την επιστροφή στη Βαλένθια, οι παίκτες τα "'άκουσαν" από τους εξαγριωμένους οπαδούς, οι οποίοι έκαναν λόγο για... αδιαφορία.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση του συλλόγου έχει αποφασίσει να προβεί σε σημαντικές αλλαγές από το προσεχές καλοκαίρι, με τον Ράφα Μπενίτεθ να είναι ο "διακαής πόθος" για την τεχνική ηγεσία.

Ο Ισπανός τεχνικός, που αποχώρησε μέσα στη χρονιά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει πολλές συμπάθειες στο στους κύκλους της ομάδας, καθώς μ' αυτόν στην άκρη του πάγκου η Βαλένθια κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο "Μεστάγια" γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK