Ο... αποτυχημένος στον ΠΑΟΚ Άρνεσεν, αρέσει στη Βαλένθια

Νούμερο ένα φαβορί για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Βαλένθια είναι ο Φρανκ Άρνεσεν, γνωστός από το πέρασμά του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο... αποτυχημένος στον ΠΑΟΚ Άρνεσεν, αρέσει στη Βαλένθια
Άρνεσεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έχοντας εργαστεί κατά το παρελθόν ως τεχνικός διεθυντής σε συλλόγους όπως η Αϊντχόφεν, η Τότεναμ, η Τσέλσι και το Αμβούργο, η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ τον Μάιο του 2015 έφερε πολλά χαμόγελα αλλά και αισιοδοξία. Μια αισιοδοξία που λίγους μήνες αργότερα εξαφανίστηκε, μαζί με τα χαμόγελα!

Το έργο του Δανού, αλλά και οι επιλογές του δεν θεωρήθηκαν ότι ανέβασαν επίπεδο την ομάδα κι έτσι εννέα μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, αποφασίστηκε από κοινού το "διαζύγιο". Ωστόσο ο Άρνεσεν δεν έχασε την... αίγλη του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η "μπογιά" του περνάει ακόμη κι έτσι σύμφωνα με την ισπανική " Superdeporte", η Βαλένθια τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, η οποία έμεινε ελεύθερη μετά την απομάκρυνση του Σούσο Γκαρθία Πιτάρτς.

Ο Άρνεσεν άλλωστε δεν είναι... άγνωστος στην Βαλένθια, αφού έχει περάσει από το σύλλογο και ως παίκτης από το 1981 ως το 1983. Η απόφαση θα παρθεί άμεσα καθώς ο σύλλογος χρειάζεται ενίσχυση μέσα στον Ιανουάριο, επομένως θα ξέρουμε σύντομα αν τελικά θα είναι ο Άρνεσεν αυτός που θα αναλάβει τη θέση. Πάντως δεν "παίζει" μόνος του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK