Τον κράτησαν με 25.000.000 ευρώ και ξέσπασε ο αδερφός του!

Ο Ζοφρί Κοντογκμπιά επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική του σεζόν καθώς η Βαλένθια τον πήρε με κανονική μεταγραφή από την Ίντερ και ο αδερφός του δεν άντεξε και... ξέσπασε!

FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Geoffrey Kondogbia, right, during the Spanish Copa del Rey, semifinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday Feb. 8, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Geoffrey Kondogbia, right, during the Spanish Copa del Rey, semifinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday Feb. 8, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Με αυτά που έχει ζήσει την τελευταία τριετία ο Ζοφρί Κοντογκμπιά, λίγοι μπορούν να ισχυριστούν ότι τον... κοντράρουν και να μπορούν να μας πείσουν για αυτό!

Το καλοκαίρι του 2015 η Ίντερ έδωσε το απίστευτο ποσό των 42.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Μονακό μέσα από τα χέρια της... Μίλαν, στους "νερατζούρι" δεν κατάφερε να δείξει την αξία του και λοιδωρήθηκε τρομερά από τους οπαδούς της, ενώ πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Βαλένθια όπου αντί να καταρρακωθεί το ηθικό του, έδωσε ρεσιτάλ!

Το αποτέλεσμα ήταν να έρθουν οι "νυχτερίδες" στο φινάλε μίας εξαιρετικής σεζόν του Γάλλου αμυντικού μέσου (30 συμμετοχές - 4 γκολ) και να τον ανταμείψουν: έδωσαν τα 25.000.000 ευρώ που απαιτούνταν και τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή από την Ίντερ, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2022!

FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Valencia's Geoffrey Kondogbia during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Valencia's Geoffrey Kondogbia during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την ίδια ώρα, ο ισπανικός σύλλογος του έχει βάλει ρήτρα ύψους 80.000.000 ευρώ, ποσό που ακούγεται αστρονομικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο παίκτης ήταν στο ναδίρ έναν χρόνο πριν ενώ και φέτος που "αναστήθηκε" δεν ήταν μέσα στις επιλογές του Ντιντιέ Ντεσάμπ για την αποστολή της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ.

Μέσα σε όλα αυτά τα "σουρεάλ" που αφορούν πάντως τον Ζοφρί Κοντογκμπιά τα τελευταία χρόνια, ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμα, με τον αδερφό του Εβάνς να σχολιάζει με τον εξής καυστικό τρόπο το deal μεταξύ της Βαλένθια και της Ίντερ.

"Στην αρχή ήσουν μία ελπίδα του γαλλικού ποδοσφαίρου, μετά ένας σκουπιδοτενεκές και τελικά ένας από τους καλύτερους του ισπανικού πρωταθλήματος. Στα δικά τους μάτια, τι θα είσαι αύριο;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK