Οπλοφόρος "ληστής" στόπερ που ήθελε ο Μάρκο Σίλβα στον ΟΣΦΠ

Σοκ στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη απ' την σύλληψη του αμυντικού της Βιγιαρεάλ, Ρούμπεν Σεμέδο, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να πολύ είναι σοβαρές!

Οπλοφόρος "ληστής" στόπερ που ήθελε ο Μάρκο Σίλβα στον ΟΣΦΠ

Ταραχή έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του 23χρονου Πορτογάλου αμυντικού της Βιγιαρεάλ, Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατηγορείται ότι -μαζί με άλλους τέσσερις συνεργούς- έδεσε, χτύπησε και υπό την απειλή όπλου, κράτησε όμηρο, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, ζητώντας του χρήματα!

Αν οι κατηγορίες αποδειχθούν αληθείς, τότε ο Σεμέδο, μεταξύ άλλων, θα έρθει αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών!

Ο πρώην παίκτης της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με τα καμώματά του, καθώς τον περασμένο Γενάρη, λέγεται ότι σημάδεψε και απείλησε με όπλο υπάλληλο κλαμπ!

Άξιο αναφοράς, είναι το γεγονός πως ο Σεμέδο, τη σεζόν 2015 - 2016, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, με τον πρώην προπονητή των "ερυθρολεύκων", Μάρκο Σίλβα, να εισηγείται με θέρμη την απόκτησή του.

"Αγκάθι" αποτέλεσε το ποσό που τον κοστολογούσε η Σπόρτιγκ Λισσαβώνας αφού η τιμή του, ανερχόταν κοντά στα 12.000.000 ευρώ, χρήματα που τελικά ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι από το "κίτρινο υποβρύχιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK