Χωρίς τον Μέσι δεν είχε πάρτι για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα παρατάχτηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι απέναντι στη Μάλαγα και το... πληρωσε, μένοντας στο 0-0 και χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου (video)!

Χωρίς τον Μέσι δεν είχε πάρτι για την Μπαρτσελόνα

Θύμα μεγάλης γκέλας έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου η Μπαρτσελόνα! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε υποδέχτηκε στο "Camp Nou" την Μάλαγα για την 12η αγωνιστική της Primera Division και δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα 97 λεπτά της αναμέτρησης (ο διαιτητής είχε δώσει αρχικά τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων), με το 0-0 να την αφήνει έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ και με ματς παραπάνω.

Χωρίς τον Μέσι δεν είχε πάρτι για την Μπαρτσελόνα

Ο γκολκίπερ της Μάλαγα, Κάρλος Καμενί, κατέβασε τα ρολά όσες φορές χρειάστηκε, με τους "μπλαουγκράνα" να μην αγωνίζονται πάντως στα γνωστά υψηλά τους στάνταρντς καθώς έλειπαν από την γραμμή κρούσης τόσο ο Μέσι (αδιάθετος, έκανε εμετούς λίγου πριν την έναρξη του αγώνα) όσο και ο Σουάρες (τιμωρημένος). Είναι πάντως "θέμα" το γεγονός πως έμειναν στο μηδέν από τη στιγμή που η Μάλαγα έπαιζε με 10 παίκτες από το 68' λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Γιορέντε (ολοκλήρωσε μάλιστα το ματς με 9 ύστερα από αποβολή του Χουάν Κάρλος στις καθυστερήσεις).

Χωρίς τον Μέσι δεν είχε πάρτι για την Μπαρτσελόνα

Αυτή δεν ήταν πρώτη φετινή απώλεια βαθμών εντός έδρας για την "Μπάρσα" καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από την Αλαβές (2-1) και η ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1), ενώ είναι η πρώτη φορά που δεν σκόραρε μετά από 48 σερί εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις που πετύχαινε τουλάχιστον ένα γκολ. Τελευταία ομάδα που την είχε κρατήσει στο μηδέν; Πάλι η Μάλαγα, στις 21 Φεβρουαρίου 2015 όταν την είχε νικήσει 1-0!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ 0-0:

News 24/7

24MEDIA NETWORK