Από πρωταθλητής στον Ολυμπιακό, 21ος στην Segunda!

Ο Νταβίντ Φουστέρ γεύτηκε αμέτρητες χαρές στον Ολυμπιακό στα έξι χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για αυτόν στην Χετάφε. Τελευταίο "χτύπημα" η απόλυση του προπονητή!

Από πρωταθλητής στον Ολυμπιακό, 21ος στην Segunda!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έξι πρωταθλήματα σε ισάριθμες σεζόν που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, πανηγύρισε από το 2010 μέχρι το 2016 ο Νταβίντ Φουστέρ, όμως το περασμένο καλοκαίρι μπήκαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του με τους Πειραιώτες και ο 34χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του υπογράφοντας συμβόλαιο με την Χετάφε.

Δυστυχώς για τον αγαπημένο Νταβίντ των φίλων των "ερυθρολεύκων", η ομάδα της Μαδρίτης πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στη φετινή Segunda Division, με την ήττα μάλιστα από την Χιρόνα με 2-0 την περασμένη Κυριακή να την αφήνει στην προτελευταία θέση του πίνακα με μόλις μία νίκη μετά από επτά αγωνιστικές.

Από πρωταθλητής στον Ολυμπιακό, 21ος στην Segunda!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε τη Δευτέρα (26/9) και η απόφαση της διοίκησης για αλλαγή στην άκρη του πάγκου, με τον Χουάν Εσνάιντερ (άλλοτε άσο της Γιουβέντους στα τέλη της δεκαετίας του '90) να "πληρώνει το μάρμαρο" για την τραγική πορεία της ομάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός χρεώθηκε φυσικά και μέρος της ευθύνης από τον περυσινό υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία, αφού δεν κατάφερε να την κρατήσει στην Primera Division αναλαμβάνοντας τα ηνία της τον Απρίλιο.

Από την πλευρά του, ο Φουστέρ μετράει μέχρι στιγμής 5 συμμετοχές με τη φανέλα των Μαδριλένων (4 για τη Segunda και 1 για το Copa del Rey, 241 λεπτά συμμετοχής, ενώ έχει να επιδείξει και 2 ασίστς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK