Η... τραυματική εμπειρία του Σάχα στην Τούμπα

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη, ο Σεμπαστιάν Σάχα αποκάλυψε πως τελείωσε το σχολείο στα 35 του χρόνια, μίλησε για το πόσο τυχερός είναι που γλύτωσε από θαύμα από αεροπορικό δυστύχημα, ενώ θυμάται τη φωτοβολίδα που δέχθηκε στην Τούμπα με τη φανέλα της ΑΕΚ (φωτογραφίες).

Η... τραυματική εμπειρία του Σάχα στην Τούμπα
saja paok

Γεννημένος σε μία μικρή πόλη κοντά στο Μπουένος Άιρες με πληθυσμό μόλις 16.700 κατοίκων, ο Σεμπαστιάν Σάχα έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια. Αναγκαζόταν να κάνει διαδρομή τριών ωρών με τα πόδια με σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ κάποιες φορές δεν είχε καν χρήματα για να πάρει το τρένο της επιστροφής στο σπίτι του.

Τα πάντα άλλαξαν το 2000 όταν κέρδισε το πρώτο του συμβόλαιο με την Σαν Λορένσο, όμως οι δυσκολίες της ζωής δεν τον εγκατέλειψαν με τον ίδιο, ωστόσο, να αποδεικνύεται μεγάλος μαχητής.

"Όταν άρχισα να παίζω σιγά-σιγά, ήταν δύσκολο να παρακολουθώ ταυτόχρονα τα μαθήματα μου, έτσι παράτησα το σχολείο", είπε αρχικά στην MARCA και συνέχισε:

"Κάθισα κάτω και είπα στους γονείς μου πως θέλω να αφοσιωθώ στο ποδόσφαιρο. Τους υποσχέθηκα όμως πως κάποια στιγμή θα το τελειώσω και το έκανα στα 35 μου χρόνια".

Στη συνέχεια ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, αποκάλυψε πως απέκτησε σημάδια στο πρόσωπο του.

"Ήταν περίπου το 2000 όταν τρώγαμε μπάρμπεκιου με δυο φίλους. Τότε ανοίξαμε διάλογο με ένα όχημα. Από μέσα βγήκαν πέντε άνδρες με ξύλινα ρόπαλα. Πήρα ένα σπουδαίο μάθημα, γιατί με σημάδεψε στην κυριολεξία για το υπόλοιπο διάστημα της ζωής μου".

Για το αεροπορικό δυστύχημα που γλύτωσε, αποκάλυψε: "Ήταν το 2007 θυμάμαι και είχαμε δυο σερί παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα με την Γκρέμιο. Ο προπονητής αποφάσισε να φέρει πέντε παίκτες ακόμα στην αποστολή, οπότε υπερβήκαμε το ανώτατο όριο για την πτήση.

Έτσι χάσαμε το αεροπλάνο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε σε βενζινάδικο! Ήταν δραματικές στιγμές, γιατί οι οικογένειες ορισμένων συμπαικτών μου δεν το γνώριζαν και τρελάθηκαν από την αγωνία".

Ο Σάχα μίλησε και για το επεισόδιο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, λέγοντας μάλιστα πως έχει κρατήσει την καμένη του φανέλα!

"Το 2011 παίζαμε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στα τελευταία πέντε λεπτά οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες. Ο διαιτητής δεν ήθελε να το διακόψει το παιχνίδι και τότε μία φωτοβολίδα με βρήκε πίσω στην πλάτη, καίγοντας τη φανέλα μου!

Έπρεπε να κυλιστώ στο γρασίδι για να μην καώ. Ακόμα έχω φυλαγμένη αυτή την εμφάνιση γιατί κερδίσαμε το Κύπελλο στη συνέχεια".

Η... τραυματική εμπειρία του Σάχα στην Τούμπα
saja 620

Η... τραυματική εμπειρία του Σάχα στην Τούμπα
saja 620

Η... τραυματική εμπειρία του Σάχα στην Τούμπα
saja 620

Η... τραυματική εμπειρία του Σάχα στην Τούμπα
saja 620

News 24/7

24MEDIA NETWORK