Άγριο ξύλο σε παίκτριες στην Ισπανία

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού από οπαδούς έπεσαν παίκτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάθερες στην Ισπανία. Δείτε τις σκληρές εικόνες.

Άγριο ξύλο σε παίκτριες στην Ισπανία

Στο παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος στην Ισπανία μεταξύ της Κάθερες και της Κόρδοβα εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν προς τις παίκτριες της Κάθερες, με μία 21χρονη και μία 23χρονη να μεταφέρονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα!

Αστυνομία δεν υπήρχε στο γήπεδο, ενώ αν και ειδοποιήθηκε σχεδόν άμεσα, έφτασε στο σημείο μετά από αρκετή ώρα. Μάλιστα, προχώρησε σε σύλληψη κάποιων οπαδών, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν μητέρα παίκτριας της Κόρδοβα.

Οι αθλήτριες της Κάθερες υπέστησαν σοκ, όπως είναι λογικό, ενώ έβγαλαν και φωτογραφίες δημοσιεύοντάς τες στα social media, προκειμένου το θέμα να πάρει εκτάσεις.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ