Αιματηρό... ραντεβού οπαδών Ρεάλ - Μάλαγα

Σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάλαγα έδωσαν ραντεβού για να συμπλακούν. Το σκηνικό θύμισε έντονα Ρωσία που πριν τους αγώνες, οι φανατικοί κανονίζουν τέτοιες συναντήσεις σε αλάνες (PHOTO).

Αιματηρό... ραντεβού οπαδών Ρεάλ - Μάλαγα

Λίγες ώρες πριν το κυριακάτικο (15/4) αγώνα της Μάλαγα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Λα Ροσαλέδα", μια μικρή μερίδα σκληροπυρηνικών οπαδών των δύο ομάδων, είχε δώσει ραντεβού για συμπλοκή σε μια αλάνα κοντά στον γήπεδο που θα διεξαγόταν το ματς.

Δέκα μέλη οπαδών της Ρεάλ, γνωστοί και ως "Ultras Sur" και άλλα δέκα των "Costa Nostra" της Μάλαγα, ήρθαν σε μάχη σώμα με σώμα, σε ένα σκηνικό που θύμιζε έντονα ταινία του Χόλιγουντ, και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες από την συμπλοκή στα social media.

Τέτοια είδους αιματηρά "ραντεβού", είναι γνωστά στην οπαδική πιάτσα ως "draka" και είναι πολύ κοινά σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και δη της Ρωσίας.

Οι μονομαχίες αυτές, προϋποθέτουν τη χρήση μόνο των χεριών, ενώ απαγορεύονται αυστηρά τα όπλα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό έχει θορυβήσει τις αστυνομικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αιματηρό... ραντεβού οπαδών Ρεάλ - Μάλαγα

News 24/7

24MEDIA NETWORK