Ανακοίνωσε Κριστιάνο Ρονάλντο και τρέλανε τα social media!

Ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας εκμεταλλεύτηκε τη διστακτικότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Ρεάλ και ανακοίνωσε την... απόκτησή του!

Portugal's Cristiano Ronaldo attends a training session at the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 20, 2017. Portugal will play Russia in a Confederations Cup, Group A soccer match scheduled for Wednesday, June 21, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin)
Portugal's Cristiano Ronaldo attends a training session at the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 20, 2017. Portugal will play Russia in a Confederations Cup, Group A soccer match scheduled for Wednesday, June 21, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin) AP

Την ώρα που οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιούν για το αν ο σούπερ σταρ της πρωταθλήτριας Ισπανίας και Ευρώπης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με το σύλλογο, που θα τον κάνει να πάρει ποδοσφαιρική σύνταξη στην "βασίλισσα", άλλες ομάδες που δεν έχουν τέτοια "θέματα", φροντίζουν να απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές και να... τρολάρουν.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Ατλέτικο Σαγουντίνο, ομάδα της Segunda B (τρίτη κατηγορία της Ισπανίας) η οποία θέλοντας να δώσει χιουμοριστικό τόνο στο σίριαλ που προέκυψε ξαφνικά με τον CR7, ανακοίνωσε μέσω Twitter πως απέκτησε τα δικαιώματα του 32χρονου Πορτογάλου.

"Η επιθυμία του Πορτογάλου να αφήσει την Ρεάλ ήταν το κλειδί στην υπόθεση", ανέφεραν οι ευφάνταστοι διαχειριστές της σελίδας της Σαγουντίνο.

Photo Credits: AP Photo/Denis Tyrin

News 24/7

24MEDIA NETWORK