Αυτοί είναι οι μισθοί των ομάδων της Ισπανίας

Η "Marca" παρουσίασε έναν αναλυτικό πίνακα με τους μισθούς των ποδοσφαιριστών στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Δείτε τα έξοδα που προκαλούν... ίλιγγο.

Αυτοί είναι οι μισθοί των ομάδων της Ισπανίας

Το ισπανικό πρωτάθλημα αποτελεί ένα από τα εμπορικότερα παγκοσμίως, με τα έσοδα να ανέρχονται σε δισεκατομμύρια ευρώ. Τα τελευταία χρόνια, οι διαφημίσεις, οι χορηγοί και η πώληση του "brand name" έχουν δώσει την ευκαιρία σ' όλους τους συλλόγους να ανεβάσουν τον πήχη και να αυξήσουν αισθητά τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών τους.

Γι' αυτό το λόγο η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " Marca" παρουσίασε έναν αναλυτικό πίνακα με τα έξοδα των συλλόγων για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Όπως θα δείτε και παρακάτω, η διαφορά σε σχέση με την περυσινή σεζόν είναι σημαντική, καθώς υπάρχει μία αύξηση της τάξεως του 32%! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει αυξήσει τις αμοιβές των παικτών της κατά 100.000.000 ευρώ! Όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα, δεν πάει... πίσω, αφού τα έξοδα κυμαίνονται στα 421.680.000 ευρώ, εν αντιθέσει με πέρυσι που ήταν 347.900.000 ευρώ.

Συνολικά, στη La Liga οι αμοιβές των ποδοσφαιριστών ανέρχονται στα 1.696.000.000 ευρώ!

Δείτε τον πίνακα για την La Liga:

Αυτοί είναι οι μισθοί των ομάδων της Ισπανίας

Δείτε τον πίνακα για την Segunda Division:

Αυτοί είναι οι μισθοί των ομάδων της Ισπανίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK