Άλλοι ξοδεύουν 25 εκατ. ευρώ για Ινιέστα κι άλλοι... 45 ευρώ

Τι κι αν η Βίσελ Κόμπε "στάζει" 25 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Ινιέστα; Μια άλλη ομάδα προσέφερε στον Ισπανό μόλις... 45 ευρώ με τον αρχηγό της Μπάρτσα, όχι μόνο να τα αποδέχεται, αλλά να λέει και "ευχαριστώ" (PHOTOS).

FC Barcelona's Andres Iniesta looks on during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Jan. 6, 2018. FC Barcelona will play against Levante in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta looks on during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Jan. 6, 2018. FC Barcelona will play against Levante in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP IMAGE

Ο Αντρές Ινιέστα πραγματοποιεί τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με δύο ματς να υπολείπονται ακόμα, ώστε να πει το οριστικό "αντίο" στην ομάδα που ανδρώθηκε.

Ο προορισμός του Ισπανού συνεχίζει να παραμένει άγνωστος, ωστόσο φημολογείται πως η ιαπωνική Βίσελ Κόμπε θα τον κάνει δικό της, δίνοντάς του το αστρονομικό ποσό των 25 εκατ. ευρώ ανά έτος με τριετές συμβόλαιο!

Παρότι, όμως, τα λεφτά είναι πολλά και δελεαστικά, ο αρχηγός του καταλανικού συλλόγου, προτού γίνει "Μίδας", δέχτηκε μία προσφορά που ανέρχεται μόλις στα... 45 ευρώ. Και αυτά τα "ψιλά" του τα... χάρισε η Βιγιαρεάλ.

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί αγωνίστηκαν κόντρα στο έτερο ισπανικό κλαμπ στο "Καμπ Νου", διατηρώντας το αήττητο σερί και νικώντας με σκορ 5-1. Λίγο πριν την έναρξη του ματς, οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αποχαιρετίσουν τον 34χρονο μέσο, κάνοντάς του δώρο ένα κίτρινο υποβρύχιο, το οποίο είναι και το παρατσούκλι της ομάδας.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση της Βιγιαρεάλ μεταφράζεται σε μόλις... 45 ευρώ, καθώς αν ψάξει κανείς στο ηλεκτρονικό της κατάστημα στο διαδίκτυο, θα βρει αναγραφόμενη την αντίστοιχη τιμή, με τον Ινιέστα να "ρίχνει" σε τρομερό βαθμό τις... απαιτήσεις του. Σε τέτοιες περιπτώσεις βέβαια, η κίνηση μετράει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΟΝ ΙΝΙΕΣΤΑ:

Άλλοι ξοδεύουν 25 εκατ. ευρώ για Ινιέστα κι άλλοι... 45 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK