Αυτόν τον παικταρά θέλει ο Ριβάλντο στη Μπαρτσελόνα

Δεν έκρυψε τις προτιμήσεις του ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε ποιον θα επιθυμούσε να δει με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, καταλήγοντας σε έναν τοπ αστέρα του ποδοσφαίρου.

Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP IMAGE

Ο Ριβάλντο θέλει μόνο το καλό της Μπαρτσελόνα, ομάδας που αγωνίστηκε για 5 χρόνια στη ποδοσφαιρική του καριέρα. Κι αυτό φάνηκε από την απάντησή του, όταν ρωτήθηκε από την Daily Mail, ποιον παίκτη της Premier League θα επέλεγε να φορέσει του χρόνου τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Και η απάντηση που έδωσε ήταν χαρακτηριστική: " Τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Είναι ένας game changer ". Λίγο πολύ αναμενόμενη η απάντηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αφού ο Αιγύπτιος διανύει τη σεζόν της... ζωής του.

Επιπλέον, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πρόσθεσε: " Αν δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίπεδο των Ρονάλντο, Μέσι, τότε είναι πολύ κοντά, αλλά πρέπει να συνεχίσει το ίδιο, όπως κάνουν οι άλλοι δύο. Ελπίζω ότι θα παίξει το ίδιο καλά και σε άλλα πρωταθλήματα, γιατί αυτή η υπόθεση δεν είναι ενός μόνο πρωταθλήματος".

" Πρέπει να συνεχίσει αυτό που ο Πορτογάλος και ο Αργεντινός συνεχίζουν να κάνουν επί 10 συνεχόμενα χρόνια - βρίσκεται πολύ κοντά τώρα. Θα αντιμετωπίσει περισσότερες δυσκολίες στη Premier League, καθώς είναι πιο απαιτητικό πρωτάθλημα από αυτό της Primera Division".

News 24/7

24MEDIA NETWORK