Η χειρονομία της Γκλάντμπαχ που "σκλάβωσε" τον Μέσι

Μπαρτσελόνα και Γκλάντμπαχ κοντράρονται προσεχώς στο Champions League όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Γερμανούς να προβούν σε μία αξιοθαύμαστη χειρονομία με αποδέκτη τον Λιονέλ Μέσι! Άμεση η απάντηση του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Η χειρονομία της Γκλάντμπαχ που "σκλάβωσε" τον Μέσι

Αυτό θα πει ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον τρία ματς και το ένα από αυτά θα είναι απέναντι στην Γκλάντμπαχ για το Champions League, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου.

Η χειρονομία της Γκλάντμπαχ που "σκλάβωσε" τον Μέσι

"Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Μέσι στο Borussia Park όταν μας επισκεφτεί η Μπαρτσελόνα", ήταν το μήνυμα των Γερμανών μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter, κίνηση που εκτίμησε ιδιαίτερα ο 29χρονος άσος και θεώρησε σωστό να απαντήσει μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook.

"Πολλά ευχαριστώ στην Γκλάντμπαχ για το μήνυμα υποστήριξής τους! Μία πραγματική όμορφη χειρονομία από το σύλλογο.

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν τις ευχές τους. Τώρα πρέπει να ξεκουραστώ για μερικές ημέρες πριν επιστρέψω πιο δυνατός. Χαιρετισμούς σε όλους", έγραψε χαρακτηριστικά ο "Pulga".

News 24/7

24MEDIA NETWORK