Ισπανικά ΜΜΕ: Τάσεις φυγής από τον Μέσι

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα κρίνεται αβέβαιο, καθώς είναι πολύ δυσαρεστημένος από τον τρόπο που οι "μπλαουγκράνα" έχουν χειριστεί δύο πολύ σημαντικά θέματα για τον ίδιο.

Ισπανικά ΜΜΕ: Τάσεις φυγής από τον Μέσι

Ο Μέσι ζει σε μία πόλη που λατρεύει, έχει ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια, όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που τον αναγκάζουν να σκέφτεται τη φυγή από την "Μπάρτσα".

Αρχικά, σύμφωνα με την "Marca" ο Αργεντινός σταρ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει χειριστεί την καμπάνια για την "Χρυσή Μπάλα". Βλέποντας τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης να στηρίζουν απόλυτα τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τις δηλώσεις του και να τον προβάλουν διαρκώς, μετατρέποντάς τον σε απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, o "Λέο" νιώθει... ριγμένος. Οι "μπλαουγκράνα" δεν έχουν ασχοληθεί πολύ με το συγκεκριμένο γεγονός, με αποτέλεσμα ο Μέσι να έχει... ξενερώσει, καθώς θεωρεί πως αξίζει μεγαλύτερη στήριξη.

Παράλληλα, δημοσίευμα της "elconfidencial" τονίζει πως ο 27χρονος άσος έχει δυσαρεστηθεί από την δικαστική περιπέτεια που περνάει με το σκάνδαλο της φοροδιαφυγής. Θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα δεν τον στήριξε όσο χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να "απειλείται" με φυλάκιση. Είναι ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές (βλ. Σέρχιο Ράμος, Κασίγιας) που έχουν προβλήματα με την φορολογία, o οποίος ενώ έχει πληρώσει 52.000.000 ευρώ πρέπει σύντομα να παραστεί σε δίκη.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα, κι αν η δήλωση του Μέσι λίγες μέρες πριν βγει... προφητική.

Διαβάστε ακόμα:

Ισπανικά ΜΜΕ: Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θέλει να πουλήσει τον Μέσι

Πανικός για μία δήλωση του Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK