Κρίσιμες μέρες για Μέσι - Μπαρτσελόνα

Στην Βαρκελώνη βρίσκεται εκτάκτως ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι με σκοπό να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2018. Τι θα συμβεί αν δεν τα βρουν μέσα στις γιορτές και ποιο είναι το μυθικό ποσό που λαμβάνει.

Κρίσιμες μέρες για Μέσι - Μπαρτσελόνα
messi

Αυτή η ανανέωση έχει καθυστερήσει πολύ. Τόσο πολύ που πλέον ο Αργεντινός επιθετικός μένει ελεύθερος σε ενάμισι χρόνο! Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θέλουν να τελειώνουν με την ανανέωση μέσα στον Δεκέμβριο έτσι ώστε να κάνουν τον προγραμματισμό τους, είτε το θέμα λήξει θετικά είτε αρνητικά.

Έτσι, σύμφωνα με την AS ο πατέρας του Μέσι έφτασε εκτάκτως στην Βαρκελώνη και αμέσως θα μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Το θέμα δεν είναι τόσο οικονομικό ( ο παίκτης λαμβάνει 39.000.000€ το χρόνο - άγνωστο αν η Μπαρτσελόνα πληρώνει την εφορία ή ο Μέσι ), αλλά και εσωτερικό με τον 29άχρονο άσο να είναι δυσαρεστημένος με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση φοροδιαφυγής.

Οι επόμενες ημέρες, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και μένει να δούμε αν ο Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ή αν οι μπλαουγκράνα θα τον πουλήσουν, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει, βάζοντας στα ταμεία τους πολλά μα πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν περιμένουν στην γωνία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK