Ο μαχητής Νεϊμάρ

Γκολ δεν πέτυχε και μπορεί να μην ήταν ο διακριθείς στο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Supercopa, ωστόσο ο Νεϊμάρ ξεχώρισε για μια ακόμη φορά για τη μαχητικότητά του μέσα στο γήπεδο. Δείτε σε video τις καλύτερες στιγμές του Βραζιλιάνου άσου της Μπαρτσελόνα από την έναρξη του αγώνα μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ο μαχητής Νεϊμάρ

Η χθεσινή (28/8) αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Supercopa δεν είχε την εικόνα που πολλοί θα περίμεναν καθώς έληξε χωρίς γκολ, αφήνοντας παραπονεμένους τους φίλους του ποδοσφαίρου και τους "μπλαουγκράνα" με ένα ακόμα Supercopa, το 15ο στην ιστορία τους.

Η συνύπαρξη των δύο μεγάλων αστέρων των Καταλανών, του Μέσι και του Νεϊμάρ στην αρχική ενδεκάδα μπορεί να μην απέδωσε τα μέγιστα και να μην προσέφερε σπουδαίο θέαμα, ωστόσο ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που διακρίθηκε για ακόμα μία φορά για την μαχητικότητά του και τον υπέρμετρο ζήλο του να βοηθήσει την ομάδα και να πετύχει ένα γκολ.

Θα μπορούσε όμως κανείς να τον χαρακτηρίσει ως "καταλύτη" για την κατάκτηση του Supercopa από την Μπαρτσελόνα, καθώς το δικό του γκολ στο πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό που έκρινε τον τίτλο.

Το βίντεο περιγράφει τις κορυφαίες στιγμές του μόλις 21 χρονών άσου από την έναρξη του αγώνα μέχρι και τη λήξη με τα γεμίσματα τα κοψίματα και τις ντρίμπλες του να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ χαρακτηριστική είναι και η απογοήτευση στο πρόσωπό του κάθε φορά που μια φάση δεν είχε την εξέλιξη που ο ίδιος ήθελε. Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τα προσωπικά highlights του Νεϊμάρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK