Ο Μέσι έκανε οπαδό να βάλει τα... κλάματα

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και πιθανόν ούτε και η τελευταία. Ο Μέσι κατάφερε να κάνει έναν, όχι και τόσο μικρό σε ηλικία φαν του να δακρύσει με μία απλή κίνηση (VIDEO).

Barcelona's Lionel Messi reacts during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi reacts during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP IMAGE

Η Μπαρτσελόνα, λίγο πριν φτάσει στο τέλος των επίσημων υποχρεώσεών της στην Ισπανία, βρέθηκε τη Τετάρτη στη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο ενός φιλικού αγώνα για το Κύπελλο Μαντέλα.

Αντίπαλος των "μπλαουγκράνα" ήταν η Μαμέλοντι Σάνταουνς, την οποία νίκησαν εύκολα με σκορ 3-1, σ' ένα ματς που αγωνίστηκαν και οι 23 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία 15 λεπτά, ωστόσο είχε προλάβει ήδη να συγκινήσει όσους τον περίμεναν στην αφρικανική χώρα με υπομονή, καθώς κατάφερε να κάνει έναν υποστηρικτή του να... δακρύσει από χαρά.

Κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο, ένας φαν του Αργεντινού έδωσε στον "Λίο" να υπογράψει μία φανέλα της καταλανικής ομάδας. Και όταν αργότερα τον ρώτησαν οι ρεπόρτερ, αν πήρε τη πολυπόθητη υπογραφή, αυτός την έδειξε, εξηγώντας στην κάμερα βουρκωμένος, ότι ο 30χρονος αστέρας είναι ο αγαπημένος παίκτης του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK