Ιστορία οπαδικής τρέλας: 700 κατασκηνωτές για ένα διαρκείας

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει στην... Σεβίλλη και πιο συγκεκριμένα έξω απ' το στάδιο "Μπενίτο Βιγιαραμίν" της Μπέτις. Περίπου 700 οπαδοί της ομάδας κατασκήνωσαν περιμένοντας στην ουρά για ένα εισιτήριο διαρκείας. Η εικόνα είναι εκπληκτική! (VIDEO)

Ιστορία οπαδικής τρέλας: 700 κατασκηνωτές για ένα διαρκείας

Είναι... τρελοί αυτοί οι Σεβιγιάνοι, που περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν. Στις τάξεις της Ρεάλ Μπέτις επικρατεί ένα κλίμα ενθουσιασμού και υπέρμετρης αισιοδοξίας. Αυτό εξάλλου φαίνεται.

Υπάρχει η πίστη πως την ερχόμενη χρονιά θα καταφέρουν να κάνουν το βήμα παραπάνω, καταλαμβάνοντας υψηλότερη θέση απ' την 6η στην οποία και έκοψαν το νήμα του φετινού πρωταθλήματος.

Άλλωστε οι προϋποθέσεις υπάρχουν, αφού ενίσχυσαν το ρόστερ τους εκεί που "πονούσε" περισσότερο. Η προσθήκη του διεθνούς Πορτογάλου μέσου, Γουίλιαμ Καρβάλιο είναι εκείνη που ξεχωρίζει.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μονάχα μία λέξη: πώρωση.

Περίπου 700 "Beticos" πήραν τις καρέκλες τους, τα τραπεζάκια τους και στήθηκαν έξω απ' το "Μπενίτο Βιγιαραμίν" περιμένοντας να πάρουν στα χέρια τους ένα εισιτήριο διαρκείας ενόψει της περιόδου 2018/19, τα οποία κυκλοφορούν τη Δευτέρα (23/7).

Παιδιά, γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας ήταν όλοι εκεί για την αγαπημένη τους ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK