Δεν πάει στον γάμο του Μέσι λόγω... παντόφλας!

Απίστευτο και όμως... ισπανικό. Ο Ζεράρ Πικέ είναι πολύ πιθανό να μην πάει στον γάμο του Λιονέλ Μέσι γιατί οι γυναίκες τους είναι στα... μαλλιοτραβήγματα! Διαβάστε πως ξεκίνησε όλο το απίστευτο στόρι.

FILE - In this Sept. 9, 2014, file photo, FC Barcelona's player Gerard Pique, right, and Colombian singer Shakira attend a Basketball World Cup quarterfinal match between Slovenia and United States at the Palau Sant Jordi in Barcelona, Spain. Shakira announced Monday Jan. 19, 2014, that the couple celebrated a virtual baby shower through UNICEF to help poor children around the world. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Shakira pique AP

Δύσκολο πράγμα ο γάμος. Πρέπει να συμβιβαστείς με πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ούτε που θα περνούσαν από το μυαλό σου. Αυτό ακόμα κι αν είσαι πρωτοκλασάτος άσος της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με την SUN ο Ζεράρ Πικέ έπεσε θύμα "παντόφλας" από την γυναίκα του και γνωστή περφόρμερ Σακίρα. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια φαίνεται πως αρνήθηκε να πάει στον γάμο του Λιονέλ Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι, γιατί βρίσκεται στα... μαχαίρια με την σύντροφο του Αργεντινού σταρ της Μπάρτσα!

Τώρα πως φτάσαμε μέχρις εκεί; Για όλα φταίει μία... πρώην. Βλέπετε, ο Πικέ προτού γνωρίσει την πανέμορφη Σακίρα, τα είχε με μία κολλητή της Αντονέλα Ροκούτσο (σύντροφος Μέσι). Έτσι, οι δυο καλλονές δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Η μπάλα λοιπόν παίρνει και τον Πικέ που είτε θα πάει... μπουκάλα στον γάμο, είτε καθόλου, με το δεύτερο σενάριο, σύμφωνα με τους Άγγλους, να είναι και το επικρατέστερο.

Photo credit: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK