Διαιτήτρια διέκοψε ματς επειδή την έστειλαν να... πλύνει πιάτα!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα μπορούσε να γίνει σε ένα ελληνικό γήπεδο εάν κάποιος από την εξέδρα προέτρεπε τη διαιτήτρια ενός αγώνα να πάει σπίτι της να πλύνει πιάτα; Ε, αυτό έγινε στην Καταλωνία και η συνέχεια ήταν άκρως ενδιαφέρουσα!

Διαιτήτρια διέκοψε ματς επειδή την έστειλαν να... πλύνει πιάτα!

Η αναμέτρηση UE Valls-Cambrils στο πλαίσιο ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Καταλωνία κυλούσε ήρεμα μέχρι το 23ο λεπτό όταν τότε ένας οπαδός αποφάσισε να βάλει... μπουρλότο φωνάζοντας "πήγαινε να πλύνεις πιάτα" απευθυνόμενος στη διαιτήτρια!

Προφανώς δεν ήξερε με ποιάν τα έβαζε αφού η Μάρτα Γκαγιέγο όχι μόνο δεν έκανε τα στραβά μάτια απέναντι στην προσβολή εις βάρος αλλά έδειξε πυγμή και τσαμπουκά. Πήρε την απόφαση να διακόψει την αναμέτρηση και απαίτησε την άμεση απομάκρυνση του υβριστή οπαδού από τις εξέδρες.

Ουσιαστικά η διαιτήρια δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εφαρμόσει κατά γράμμα τον κανονισμό που επιβάλλει η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και είναι σαφής: "Καμία προσβολή από την εξέδρα προς τον άρχοντα του αγώνα".

Ο θεατής μπορεί να ήταν από τους μόνιμους θαμώνες του γηπέδου όμως δεν την... γλίτωσε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει ενώ αμέσως μετά οι δύο ομάδες επέστρεψαν για να συνεχιστεί το παιχνίδι και η διαιτήρια με τους βοηθούς της γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK