Επεισόδιο με Βιτόλο και νοσηλεύτριες σε νοσοκομείο της Ισπανίας

Ο Βιτόλο, ο οποίος είχε περάσει στο παρελθόν από Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα... θερμό επεισόδιο σε νοσοκομείο της Χιρόνα! Διαβάστε τι του έκαναν οι νοσηλεύτριες.

Επεισόδιο με Βιτόλο και νοσηλεύτριες σε νοσοκομείο της Ισπανίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η " La Opinion", ο νυν άσος της Τενερίφης και πρώην των Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, Βίκτορ Βιτόλο ήταν πρωταγωνιστής σε ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο της Χιρόνα.

Ο ποδοσφαιριστής χτύπησε στη μύτη σε αγώνα της ομάδας του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο η εμπειρία του μόνο... καλή δεν ήταν.

Κι αυτό γιατί οι νοσηλεύτριες του μιλούσαν στα καταλανικά, ενώ εκείνος προσπαθούσε να συνεννοηθεί στα καστιγιάνικα και τελικά κανείς δεν έβγαζε άκρη. Όταν τους ζήτησε να μιλήσουν στα καστιγιάνικα, αυτές αρνήθηκαν και εντέλει εκείνος σαφώς εκνευρισμένος αποφάσισε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο!

Μετά το συμβάν πάντως οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου εξέδωσαν ανακοίνωση όπου εξήγησαν ότι οι νοσηλεύτριες δέχθηκαν στη συνέχεια να μιλήσουν καστιγιάνικα, αλλά εκείνος είχε συμφωνία με άλλο νοσοκομείο και γι' αυτό και μετακόμισε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK