Έστησαν πάρτι που θα παίξουν με την... Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Cultural Leonesa κληρώθηκε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για τους "32" του ισπανικού Κυπέλλου και οι παίκτες της πανηγύρισαν λες και κατέκτησαν το τρόπαιο (videos).

Έστησαν πάρτι που θα παίξουν με την... Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο θεσμός του Copa del Rey προσφέρει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε όχι και τόσο γνωστές ομάδες να συγκρουστούν με τα μεγαθήρια σε ιστορικά για αυτές ματς και φέτος ήταν η σειρά της Cultural Leonesa να ζήσει το παραμύθι της.

Η κλήρωση της φάσης των "32" του Κυπέλλου Ισπανίας έφερε την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας στο δρόμο της Ρεάλ Μαδρίτης σε διπλές αναμετρήσεις (πρώτο ματς στις 26 Οκτωβρίου στο "Reino de León" και ρεβάνς στις 30 Νοεμβρίου στο "Santiago Bernabéu") και στο άκουσμα του ονόματος των "μερένγκες" οι παίκτες της Leonesa πέταξαν τη... σκούφια τους.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι μετά το περσινό πατατράκ με τον αποκλεισμό της ελέω της αντικανονικής συμμετοχής του Τσέρισεβ και με το κάζο από την Αλκορκόν να είναι ακόμα νωπό (έχασε 4-0 το 2009 και αποκλείστηκε) η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να υποτιμήσει σε καμία περίπτωση το απόλυτο αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK