Έτσι θα πάρει η Ρεάλ τον Αζάρ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει... απεγνωσμένα τον Έντεν Αζάρ, με τον "Ζιζού" να έχει έναν κρυφό άσο στο μανίκι του για να μεταπείσει τον Βέλγο διεθνή. Ποιον παίκτη θέλει να... ανταλλάξει η "βασίλισσα";

Chelseas Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelseas Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Έντεν Αζάρ και ο Χάμες Ροντρίγκεθ; Το μόνο πράγμα που τους "ενώνει" είναι η κοινή τους θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή των ομάδων τους. Μπορεί όμως να διασταυρωθούν και οι δρόμοι τους!

Οι φήμες που θέλουν τη Ρεάλ να θέλει σαν... τρελή τον Βέλγο διεθνή συνεχώς φουντώνουν με ένα ρεπορτάζ της " Marca" να ρίχνιει φως στον τρόπο διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι δατεθειμένος να... ανταλλάξει το δικό του "δεκάρι", τον Χάμες Ροντρίγκεθ, προκειμένου να μεταπείσει τους μπλε να του δώσουν τον Αζάρ.

Από τη στιγμή που η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον Κολομβιανό σταρ, ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει πρόβλημα να... ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του για να φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα τον 26χρονο πρώην παίκτη της Λιλ.

Εκτός του Χάμες Ροντρίγκεθ, υπάρχει η περίπτωση και του Ίσκο που μπορεί να "πληρώσει τα σπασμένα" προκειμένου να αδειάσει ο χώρος στο... αποθεματικό της "βασίλισσας".

Θυμίζουμε πως ο Βέλγος σούπερ σταρ έχει ξαναβρεί τη δαιμονιώδη φόρμα του, με 11 γκολ σε 31 εμφανίσεις με τη Τσέλσι. Το καλοκαίρι αναμένεται σίγουρα να είναι "καυτό".

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK