Ξανά στα δικαστήρια ο φοροφυγάς Αλόνσο

Με οκταετή φυλάκιση απειλείται από τις ισπανικές αρχές ο Ισπανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τσάμπι Αλόνσο, ύστερα από οικονομική παρατυπία που αποκαλύφθηκε το 2015 και τον... στοιχειώνει ακόμα.

Bayern Munich's Xabi Alonso listens to a question during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco)
Xabi Alonso AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Για υπεξαίρεση χρημάτων κατηγορείται ο Τσάμπι Αλόνσο σε μία υπόθεση που άνοιξε ξανά από τις αρχές της Ισπανίας, ύστερα από 3 χρόνια.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Ισπανός φέρεται να μετέφερε χρήματα σε μία δική του εταιρεία με έδρα τη Μαδέιρα, τη περίοδο που αγωνιζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ.

Σε περίπτωση που αποδειχτεί η συγκεκριμένη κατηγορία, ο Τσάμπι Αλόνσο θα βρεθεί αντιμέτωπος με οκταετή ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Ωστόσο ο ίδιος ελπίζει πως θα δικαιωθεί και θα κριθεί αθώος, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πριν απο 3 χρόνια.

Έτσι, το όνομα του Ισπανού μέσου φιγουράρει ξανά δίπλα σε εκείνα των Μέσι και Ρονάλντο (και όχι μόνο) για φοροδιαφυγή, με τις υποθέσεις υπεξαίρεσης χρημάτων να γίνονται πλέον ένα σύνηθες φαινόμενο στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK