Η αποστολή της Ατλέτικο είχε μέσα και... Αγουέρο

Μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο, η Ατλέτικο ετοιμάζεται να δώσει ακόμα έναν αγώνα, μακριά από την Ισπανία. Η αποστολή της όμως περιείχε μέσα και... Αγουέρο με όλους να πιστεύουν στην επιστροφή του Αργεντινού. Τι συνέβη όμως πραγματικά;

Atletico players celebrate scoring their side's second goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Atletico players celebrate scoring their side's second goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP IMAGE

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε τις επίσημες υποχρεώσεις της σε Ισπανία και Ευρώπη και ταξιδεύει στην Αφρική με προορισμό τη Νιγηρία, στο πλαίσιο ενός φιλικού αγώνα. Η αποστολή των "ροχιμπλάνκος" ανακοινώθηκε και μεταξύ των ονομάτων βρισκόταν αυτό του Σέρχιο Αγουέρο.

Τον τελευταίο καιρό, ο Κουν έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τους Μαδριλένους, λόγω και της ενδεχόμενης πώλησης του Αντουάν Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα. Με αποτέλεσμα όλοι να υποθέσουν πως ο Αργεντινός... επέστρεψε στην Ατλέτικο.

Η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική από την επιθυμία των φίλων του κλαμπ που "ονειρεύτηκαν" τον 29χρονο, καθώς ο Αγουέρο που διάβασαν δεν ήταν ο Κουν, αλλά ο... Χουάν.

Η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έχει αφήσει την ομάδα... λειψή και ο Ντιέγκο Σιμεόνε συμπεριέλαβε στα πλάνα του και τον 19χρονο Χουάν Αγουέρο που αγωνίζεται με τους μικρούς και πρόσφατα κλήθηκε και στην Κ20 της Αργεντινής.

Επιπλέον, μαζί ταξίδεψε και ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος αναμένεται να δώσει το τελευταίο του ματς με τους Ισπανούς, επί αφρικανικού εδάφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΥΕΡΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK